Główną specjalnością Restauracji Indyjskiej Curry Leaf są potrawy z pieca Tandoor. Są to dania z jagnięciny, kurczaka i wyrabianego domowymi sposobami sera. Wszystkie potrawy są delikatnie przyprawiane mieszankami specjalnych marynat i gotowane powoli w tradycyjnych glinianych piecach. W menu tej warszawskiej restauracji znaleźć można tradycyjne potrawy wywodzące się z Indii. Menu zawiera bogaty zestaw dań mięsnych i wegetariańskich. Wszystkie potrawy przygotowywane są codziennie ze świeżych, pełnowartościowych i oryginalnych składników od najlepszych dostawców.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
42 | 4.4 / 5 |
Poniedziałek |
11:00–22:00 |
Wtorek |
11:00–22:00 |
Środa |
11:00–22:00 |
Czwartek |
11:00–22:00 |
Piątek |
11:00–22:00 |
Sobota |
11:00–22:00 |
Niedziela |
11:00–22:00 |