Butcheryandwine jest miejscem powstałym z zaangażowania w tworzenie pełnowartościowych dań. Tutaj gotowanie jest prawdziwą inspiracją, dlatego kucharze wymyślają autorskie przepisy. Butcheryandwine słynie z wyjątkowego burgera zrobionego z dwudziestoośmiodniowej wołowiny z dodatkiem tłuszczu Wagyu. Pracownicy starają się sprostać oczekiwaniom gości. Lokal mieści się w Warszawie przy ulicy Żurawia 22.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
1738 | 4.6 / 5 | |
520 | 4.7 / 5 | |
tupalo | 3 | 5.0 / 5 |
Poniedziałek |
12:00–22:00 |
Wtorek |
12:00–22:00 |
Środa |
12:00–22:00 |
Czwartek |
12:00–22:00 |
Piątek |
12:00–22:00 |
Sobota |
12:00–22:00 |
Niedziela |
12:00–20:00 |