Restauracja Pod Czaplą

LAUREAT PLEBISCYTU ORŁY

Restauracja Pod Czaplą

2019 laureat konkursu2019 gold2020 laureat konkursu2020 gold2021 laureat konkursu2021 gold2022 laureat konkursu2022 gold
9
Bytom, Stanisława Moniuszki 8
O firmie:

Firma Pod Czaplą to restauracja istniejąca od 1996 roku, założona przez Ewę Blaut w miejscowości Bytom przy ulicy Stanisława Moniuszki 8, a obecnie prowadzona przez Dawida Dobrowolskiego z rodziną. Ich kucharze mają bardzo duży wpływ na kartę menu i codziennie przygotowują dla klientów inne dania dnia, natomiast w menu restauracji na co dzień klienci mogą spróbować makarony, sałatki, pizzę, rybę, desery, dania dla dzieci, przekąski, przystawki, zupy, zestawy wieloporcjowe oraz czaplowskie specjały.

Oceny na poszczególnych stronach

Tylko zalogowani użytkownicy maja dostęp do tych danych.
Strona internetowa Ilość ocen Ocena
1173 4.5 / 5
142 4.7 / 5
Data skanowania: 05.04.2022
Bytom
Stanisława Moniuszki 8

Godziny otwarcia:
Poniedziałek 12:00–21:00
Wtorek 12:00–21:00
Środa 12:00–21:00
Czwartek 12:00–21:00
Piątek 12:00–22:00
Sobota 12:00–22:00
Niedziela 12:00–21:00
Zobacz profil firmy na
Ranking of companies

Znajdź specjalistę

Plebiscyt skupia najlepszych w branży

Szukasz specjalisty w pobliżu Ciebie? Sprawdź naszą wyszukiwarkę. Korzystaj tylko z usług najlepszych!
Szukaj