Firma Pod Czaplą to restauracja istniejąca od 1996 roku, założona przez Ewę Blaut w miejscowości Bytom przy ulicy Stanisława Moniuszki 8, a obecnie prowadzona przez Dawida Dobrowolskiego z rodziną. Ich kucharze mają bardzo duży wpływ na kartę menu i codziennie przygotowują dla klientów inne dania dnia, natomiast w menu restauracji na co dzień klienci mogą spróbować makarony, sałatki, pizzę, rybę, desery, dania dla dzieci, przekąski, przystawki, zupy, zestawy wieloporcjowe oraz czaplowskie specjały.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
1541 | 4.5 / 5 | |
131 | 4.6 / 5 | |
tripadvisor | 114 | 4.5 / 5 |
Poniedziałek |
12:00–21:00 |
Wtorek |
12:00–21:00 |
Środa |
12:00–21:00 |
Czwartek |
12:00–21:00 |
Piątek |
12:00–22:00 |
Sobota |
12:00–22:00 |
Niedziela |
12:00–21:00 |