Restauracje, Catering - Bieżuń

oraz inne firmy z branży nagrodzone przez Orły
Laureaci
I
Miejsce
Restauracja Kardamon mieści się pod adresem Płocka 22 a w miejscowości Bieżuń w województwie mazowieckim, w powiecie żuromińskim. Lokal gastronomiczny zajmuje się serwowaniem tradycyjnych potraw w nowoczesnym wydaniu, zarówno pod względem podania, jak ...
Inne firmy z województwa
Laureaci
Domowe Smaki to lokal bistro i sklep stacjonarny, w którego asortymencie znajdziemy domowe wyroby, jedzenie na wagę, ciasta oraz desery. Wśród pysznych dań, które można zamówić śledzie po kaszubsku, Pasta z makreli w dwóch smakach, sałatka z makaronem ...
Laureaci
Oberża Pod Czerwonym Wieprzem to restauracja w stylu PRL, która mieści się w Warszawie przy ul. Żelaznej 68. Miejsce to przywodzi na myśl komunistyczne lokale dla partyjnych elit, z humorem przenosi gości w sentymentalną podróż w minione czasy. Kryształowe ...
Laureaci
Laureaci
Gastro Team - Catering dla Szkół - Bufety Szkolne -to firma cateringowa, działająca w Warszawie, przy ul. Parowcowej 18/22a, tel. +48 22 863 32 63. Firma istnieje od 2001 roku. Gastro Team na przestrzeni lat rozwinęła się poszerzyła ofertę usług. swoją ...
Laureaci
Pizza Lunga specjalizuje się w przygotowywaniu delikatnej pizzy włoskiej podawanej nietypowo, bo na chrupiącej i puszystej focacci. W bogatym menu pizzy sprzedawanej na kawałki znajdują się m.in. tradycyjna pizza margherita, pizza salame, pizza verdure ...
Laureaci
CHEF BOX to rodzinna firma specjalizująca się cateringiem dietetycznym z dojazdem do klienta, na terenie całej Warszawy. Usługodawca proponuje 10 różnorodnych wersji diety pudełkowej w zależności od zapotrzebowania na kalorie. Przedsiębiorstwo oferuje ...
Laureaci
Lody Rzemieślnicze Beza Krówka w miejscowości Smolec to lody, które powstają z pasji i miłości. Uzyskuje się je dzięki tradycyjnym, włoskim recepturom, ale również specjalnej, rzemieślniczej metodzie wytwarzania. By lody mogły powstać musi nastąpić wpierw ...
Laureaci
Nice Cream Factory Warszawa poleca lody naturalne, mrożone ciekłym azotem w temperaturze prawie minus 200 stopni Celsjusza. Klient wybiera smaki i potem obserwuje, jak w ciągu niespełna 1 minuty lody się mrożą. Fabryka Nice Cream w stolicy mieści się ...
Laureaci
Laureaci